Bli medlem

SBF är en intresseförening för Sveriges blomsterhandlare och blomsterkonsulenter. Föreningen drivs utan vinstintresse. Föreningens huvuduppgift är att erbjuda medlemmarna produkter och system som syftar till att förbättra medlemmens ekonomi samt att företräda medlemmarnas intresse i för blomsterhandlarna väsentliga frågor.  Medlemsrabatter,  ramavtal, stödfunktioner som t.ex. IT-system, utbildningar till självkostnadspris m.m. kommer att erbjudas medlemmarna. Svenska Blomsterhandlarföreningen anordnar också SM i Blomsterbinderi.

Verksamhetsåret omfattar perioden 1/9 – 31/8. Årsavgiften är 850 kr.

Låter det här intressant för dig? Välkommen att bli medlem i SBF genom att anmäla dig i formuläret nedan där du också kan göra intresseanmälan för Florify, presentkort och inlösenavtal. Du kan vara medlem i SBF utan att välja  dessa tilläggstjänster, de är helt frivilliga.

Om du redan är medlem i föreningen men intresserad av Florify så kan du ändå använda formuläret så passar vi på att uppdatera dina uppgifter i medlemsregistret. Här kan du läsa mer om Florify

Varmt välkommen hälsar Svenska Blomsterhandlarföreningen!

Butikens namn (obligatorisk uppgift)

Organisationsnummer (obligatorisk)

Butikens adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Butikens telefonnummer (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Mobiltelefon (obligatorisk)

Butikens hemsida

Facebook

Instagram

Eventuellt meddelande eller övrig information

Om du inte är intresserad av Florify skall du inte fylla i mer av formuläret utan kan trycka "skicka" längst ned.

Vill du även ansluta dig till förmedlingstjänsten Florify?
JaNej

Bankkonto

Swish

Är du intresserad av Florifys inlösenavtal?
JaNej

Genom att skicka in detta formulär lämnar jag mitt medgivande till att de personuppgifter jag lämnat kommer att registreras i SBFs dataregister.